Gordijnen

Een breed assortiment, de keuze is aan u

Bij Simson Tapijt vindt u kwalitatief hoogwaardige woningtextiel voor uw interieur. Denk bijvoorbeeld aan ons brede assortiment gordijnen. Een greep uit ons aanbod: vouwgordijnen, rolgordijnen, overgordijnen, paneelgordijnen, lamellen en vitrage. En nog veel meer! Ons goed gekwalificeerde team staat voor u klaar om u vakkundig over de verschillende mogelijkheden te adviseren.

Gordijnen bij Simson Tapijt

Zoals gezegd bent u voor mooie gordijnen bij Simson Tapijt aan het juiste adres. Maar ook op hetgebied van creatieve oplossingen kunnen wij u van dienst zijn. Roedes, gordijnkappen en wandbespanningen; Simson Tapijt beschikt over de nodige vakkennis om u overal mee te kunnen helpen. Bij ons kunt u voor de volgende merken gordijnen terecht: Ado, Lethem & Vergeer, Vriesco en Woko Linea Terra. Keuze zat!

Waarom een gordijn?

Kent u het “holle” geluid in een kale, lege kamer? Een mooi geplooid gordijn kan dit dempen. Daarnaast hebben de meeste gordijnen een isolerende werking, met als gevolg dat u aardig wat geld bespaart in de stookkosten. Wanneer men besluit een gordijn aan te schaffen, is de voornaamste reden toch vaak de “gezelligheid”. Gordijnen zijn immers echte sfeermakers in uw huis. Met een gordijn voor uw raam, kleedt u de kamer als het ware aan. Zonder gordijn voor u raam, oogt de kamer vaak ongezellig en kil. Bij Simson Tapijt vindt u een ruim assortiment gordijnen, hier kunt u ongetwijfeld een gordijn vinden die past bij uw wooninrichting. Hip en kleurrijk of juist wat neutraler en veiliger? De keuze is aan u.

Gordijnen op maat

Bij Simson Tapijt kunt u uw gordijnen op maat bestellen. Zo hoeft u niet zelf met schaar en liniaal aan de slag. U geeft simpelweg uw bestelling door en vervolgens zorgen wij er op onze beurt voor dat u deze ontvangt, geheel op maat. Het enige wat u hoeft te doen is het ophangen van de gordijnen, maar – indien gewenst – kunt u dit ook aan de professionele medewerkers van Simson Tapijt overlaten. Wij zijn u graag van dienst.