Horren

Een hor voor in de zomer

U kent het vast wel: het is zomer en u kunt de schuifpui naar de tuin nog geen vijf minuten open zetten zonder direct een huis vol insecten te hebben. Vliegen, muggen en spinnen in uw huis is zeker geen pretje en ook niet onbelangrijk: in de zomer wilt u de deur en/of schuifpui gewoon lekker open laten staan. Hier is een oplossing voor: een hor! Simson Tapijt beschikt over een breed assortiment aan horren. Hier kunt u gegarandeerd uw gewenste hor vinden.

Wat is een hor?

Een hor is in feite een stuk gaas. In de zomer hebben de meeste mensen hun ramen en deuren graag open, het is dan ook in die periode dat een hor goed van pas komt. Een hor plaats je voor een raam of deur, zodat de insecten niet naar binnen kunnen. Tegelijkertijd kan de frisse buitenlucht wél uw huis binnen komen, deze gaat door de hor heen. Een ideale oplossing voor wanneer u zo optimaal mogelijk van de zomer wilt genieten.

Voordelen van een hor

Behalve het tegenhouden van ongewenste insecten, heeft een hor nog meer voordelen. Zo houden de meeste horren ook stuifmeel en andere fijne deeltjes tegen. Wanneer u, of iemand anders in uw huis, last heeft van hooikoorts, kan een hor de oplossing zijn. Ook fijn aan een hor, is dat deze vrijwel onzichtbaar is, maar daardoor zeker niet minder effectief. Een hor “verpest” dus niks aan uw interieur of uitzicht van binnen naar de tuin; u kijkt dwars door de hor heen.

Horren in alle soorten en maten

Ook in horren heeft u veel keuze, kijk maar naar het assortiment van Simson Tapijt. Of het nu gaat om een raam, een deur of een schuifpui; er zijn vele verschillen te vinden in de kleur, maat en stijl. Het is maar net wat u mooi vindt. Met zo veel mogelijkheden kunt u er zelfs voor kiezen om van uw hor een ware eyecatcher te maken en uw huis op die manier juist te voorzien van nóg meer sfeer.