Laminaat

Mooi laminaat, zo in elkaar geklikt

Op zoek naar een prachtige vloer die snel te plaatsen is? Kijk dan eens naar het laminaat van Simson Tapijt. Simson Tapijt beschikt over verschillende merken laminaat die eenvoudig te plaatsen zijn via het Uniclic systeem. Zo voorziet u uw huis binnen de kortste keren van een nieuwe, mooie vloer!

Uniclic systeem

Het Uniclic systeem van Simson Tapijt is zeer handig. Dit systeem maakt het mogelijk om de laminaat panelen op eigen houtje gemakkelijk in elkaar te klikken; voor het leggen van de vloer heeft u dus geen lijm of professionele hulp meer nodig! U kunt nu geheel zelfstandig een prachtig en stevig laminaatparket leggen, waar het hele gezin gegarandeerd nog jarenlang plezier aan beleeft. Het laminaat van Simson Tapijt is een goede investering; wanneer u jaren later besluit om te verhuizen, kunt u het laminaat eenvoudig demonteren en herplaatsen. Liever het laminaat toch wel door een team van professionals laten leggen? Ook dat is mogelijk bij Simson Tapijt.

Laminaat versus hout

Het is niet voor niets dat veel mensen graag laminaat in huis willen hebben; een vloer van laminaat brengt immers vele voordelen met zich mee. Als we bijvoorbeeld kijken naar de prijs valt het direct op dat een laminaatvloer een stuk voordeliger is dan een houten vloer, terwijl je vaak het verschil niet ziet. Wanneer u besluit de vloer door vakmensen te laten leggen, vallen deze legkosten een stuk lager uit dan wanneer het gaat om een houten vloer. Maar zoals gezegd is ook het Uniclic systeem een optie; dit spaart u weer geld.

De voordelen van laminaat

Een laminaatvloer is zeer krasvast en onderhoudsvriendelijk; u hoeft uw laminaatvloer enkel zo nu en dan even af te nemen met een vochtige doek. Een halve middag boenen en/of lakken is niet aan de orde wanneer u kiest voor een laminaatvloer. Over het algemeen zijn de eventuele vlekken op uw
laminaatvlek zeer gemakkelijk te verwijderen. Daarnaast is een laminaatvloer vochtbestendig, zeer
duurzaam en verbleekt het niet