Over ons

Simson Tapijt is al sinds 1973 gespecialiseerd op het gebied van stofferen en gordijnen. Mede dankzij deze jarenlange ervaring, de enthousiaste medewerkers en de bekende merken waarmee wordt gewerkt, heeft het bedrijf al die tijd succes gehad. Simson Tapijt levert vakwerk.

Het bedrijf

In 1996 is Simson Tapijt over gegaan van vader op zoon. Met het eigen team van professionals levert Simson Tapijt na al die jaren nog steeds opvallend goed werk én een zeer goede service. Wanneer nodig, komen de professionele medewerkers geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om maten op te nemen en/of een offerte op te stellen. De trouwe klanten van Simson Tapijt komen mede dankzij deze goede service regelmatig nog terug voor een nieuwe vloer, een mooi gordijn of een handige zonwering. Bij Simson Tapijt staat de klant centraal.

Gordijnen

Bij Simson Tapijt vindt u kwalitatief hoogwaardige gordijnen van de volgende merken: Ado, Lethem & Vergeer, Vriesco en Woko Linea Terra. Stuk voor stuk zeer bekende merken die u verzekeren van een mooi en kwalitatief goed gordijn. In het brede assortiment gordijnen waarover Simson Tapijt beschikt vindt u onder andere vouwgordijnen, rolgordijnen, lamellen en vitrage.

Vloeren

Of uw voorkeur nu uitgaat naar tapijt, een laminaatvloer, een vloer van vinyl of een PVC vloer; bij Simson Tapijt vindt u ze allemaal. Ieder type vloer heeft weer zijn eigen voordelen en de professionele medewerkers van Simson Tapijt informeren u hier graag over. Rij eens langs onze winkel, parkeer uw auto op onze goed te bereiken én gratis parkeerplaats en stap bij ons binnen. Simson Tapijt staat voor u klaar

 

Zonweringen

Ook voor zonweringen bent u bij Simson Tapijt aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om de maten op te nemen en u op die manier een duidelijk beeld te geven van de verschillende mogelijkheden en kosten. Deze perfecte service vóór de koop van een zonwering, vullen wij aan met een perfecte service ná de koop van een zonwering; wij plaatsen uw zonwering zelf, zodat u er zeker van bent dat dit goed gebeurd.