PVC vloeren

Geluidloos én voordelig; een goede combinatie

Ideaal voor in uw woonkamer: een geluidloze, goedkope en makkelijk te onderhouden PVC vloer. Ook voor de andere kamers in uw huis is een PVC vloer zeker aan te raden. Bij Simson Tapijt vindt u een ruim assortiment aan PVC vloeren. Twijfelt u nog of komt u er simpelweg niet helemaal uit? Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord.

Ons assortiment PVC vloeren

Simson Tapijt beschikt over een breed assortiment PVC vloeren. Deze zijn stuk voor stuk van de aller beste kwaliteit. Voor de volgende merken PVC vloeren kunt u bij ons terecht: Mflor PVC, Gerflor PVC, Viva Floors PVC, Ambiant PVC en Belacos PVC. Keuze zat! Om het nog mooier voor u te maken, wordt uw PVC vloer door ons vakkundig gelegd. Dat is ook noodzakelijk; het leggen van een PVC vloer is immers geen eenvoudige klus. Het is namelijk erg belangrijk dat de ondervloer zeer precies geëgaliseerd wordt. Dit doen wij graag voor u.

Een PVC vloer: geluidloos en voordelig

Een PVC vloer is geluidloos én voordelig; een fijne combinatie. Wanneer u over een PVC vloer loopt, zal dit nauwelijks hoorbaar zijn – zélfs met schoenen aan. Is de muur tussen uw eigen huis en het huis van uw buren ietwat dun is? Dan is een PVC vloer een verstandige keuze. Een ander groot voordeel van een PVC vloer is de prijs. Deze ligt aanzienlijk lager dan een houten vloer of laminaat vloer. Deze voordelige prijs is voor veel mensen een doorslaggevende factor.

PVC vloeren onderhouden

Ook opvallend: een PVC vloer is zeer gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de geëgaliseerde ondergrond ligt de PVC vloer glad op de grond; het schoonmaken en/of stofzuigen van de vloer is daarom zeer eenvoudig en zo gepiept. Een PVC vloer bestaat uit één lange strip die op de ondervloer bevestigd is, hierdoor bent u verzekerd van een áltijd mooie en strakke vloer. Door de jaren heen zullen er absoluut geen bobbels, spleten of scheuren in uw PVC vloer zichtbaar worden. Kortom: een ideale vloer!