Tapijt

Tapijt voor elke kamer

“Simson Tapijt”, de naam zegt het al: bij Simson Tapijt vindt u gegarandeerd een mooi en kwalitatief goed tapijt. Ons ruime assortiment bestaat uit alle denkbare kleuren, materialen en vormen. In onze winkel bent u verzekerd van slagen. Als kers op de taart zijn vrijwel al onze tapijten ook direct uit voorraad leverbaar, zo hoeft u niet lang te wachten op uw nieuwe vloerstuk.

Ons tapijt

Een heerlijk warm, zacht en gezellig tapijt: dáár kunnen wij u bij helpen. Bij ons hoeft u zich ook niet te beperken tot één strakke stijl of één kleur; aan de hand van diverse tapijten kunt u de kamer zo kleurrijk maken als u zelf wilt. Of het nu gaat om tapijt voor in uw woonkamer, op zolder of als verzachtende ondergrond in de kinderkamer; Simson Tapijt is u in al deze gevallen graag van dienst. Moet de trap opnieuw gestoffeerd worden of heeft u een loper nodig? Ook dat is voor ons absoluut geen probleem.

De voordelen van tapijt

Tapijt is niet voor niets het meest gebruikte type vloerbedekking in Nederland. De fijne structuur en goede isolerende werking van tapijt zijn bij velen favoriet. Daarnaast is tapijt geluiddempend; zo kunt u bijvoorbeeld gesprekken en televisiegeluiden dempen door tapijt in de kamer te leggen, hierdoor worden de alledaagse geluiden een stuk minder storend. Een ander groot pluspunt zijn de vele mogelijkheden; er is volop variatie in kleur, motief en structuur.

Onze service

Simson Tapijt staat bekend om haar goede en professionele service. Zowel voor als de na de aanschaf van een mooi tapijt, helpen wij u graag. Voor de koop kunnen wij – indien gewenst – bij u langs komen om de vloeren op te meten en na de koop is het mogelijk om onze vaste stoffeerders te vragen uw nieuwe tapijt te plaatsen. Op die manier hoeft u hier zelf geen tijd voor vrij te maken en bent u er zeker van dat het tapijt goed geplaatst wordt. Onze passie voor vakmanschap, kwaliteit en serviceverlening garandeert u van een prachtig tapijt waar u nog lang van kunt genieten.