Vinyl

Vinyl: ideaal voor in de keuken

Bent u op zoek naar een sterk, mooi en makkelijk te onderhouden vloer? Dan raden wij u onze vinyl vloeren aan. Veel verschillende kleuren, kwaliteiten en maten; Simson Tapijt biedt u een ruim assortiment vinyl aan. Samen met onze professionele medewerkers vindt u binnen een handomdraai uw gewenste vinyl vloer.

Vinyl: net echt

Een vloer van vinyl doet tegenwoordig niet meer onder aan een vloer van laminaat. Door de alsmaar groeiende kennis, zijn de vinyl vloeren nauwelijks van echt hout – of steen – te onderscheiden. Een vloer van vinyl is echter – in tegenstelling tot een vloer van laminaat – bestand tegen water en andere vloeibare middelen. Vinyl is dus de ideale vloerbedekking in ruimtes waar nog wel eens wat gemorst wordt. Denk bijvoorbeeld aan de keuken, of rondom de eettafel. Tegenwoordig komt het echter steeds vaker voor dat men het hele huis stoffeert met vinyl; er zijn immers erg veel hippe kleuren en designs leverbaar. Ook bij Simson Tapijt vindt u een bijzonder uitgebreid assortiment!

De voordelen van vinyl op een rijtje

Vinyl kent vele voordelen. Zo gaat een vloer van vinyl bijvoorbeeld een stuk langer mee dan vrijwel alle andere vloeren; maar liefst tussen de 20 en 30 jaar. Een vloer van vinyl is dus zeker een goede investering te noemen. Daarnaast is vinyl vlek- en afdrukbestendig, kan je het gemakkelijk schoon krijgen en is het – dankzij het ontbreken van naden en kieren – allergie verlagend. En ook mooi meegenomen: een vloer van vinyl is geluiddempend, hygiënisch én een stuk slijtvaster dan originele houten vloeren. Waar wacht u nog op?

Niet alleen voor winkels en bedrijven

Een aantal jaren terug kwam u een vloer van vinyl veelal in winkels en bedrijven tegen. Tegenwoordig wordt dit type vloerbedekking echter ook steeds vaker in woningen geplaatst. De eerder genoemde voordelen zijn niet onopgemerkt gebleven! Badkamervloeren, keukenvloeren en woonkamer vloeren; vinyl kunt u overal plaatsen. Voor de handige Harry’s onder ons is een vloer van vinyl gemakkelijk zelf te leggen. Laat u dit toch liever aan een professional over? Onze vaste stoffeerders komen graag bij u langs om de vloer te plaatsen.