Zonwering

Praktisch, stijlvol en energiebesparend

Bij Simson Tapijt vindt u ongetwijfeld een kwalitatief hoogwaardige zonwering. Ons brede assortiment biedt u vele opties qua materiaal, kleur én design. Zo kunt u gemakkelijk een zonwering bestellen, geheel naar uw eigen smaak. Vragen? Ons professionele en goed gekwalificeerde team staat klaar om u vakkundig te adviseren.

Zonwering bij Simson Tapijt

U kunt bij Simson Tapijt terecht voor de volgende merken zonweringen: B&C Products, Zonnelux en
Stylux. Dit zijn drie bekende merken die u verzekeren van een sterke zonwering. Bij Simson
Tapijt is ieder type zonwering verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten, kleuren en designs. Op
die manier maakt Simson Tapijt het voor u mogelijk om een unieke en persoonlijke zonwering aan te
schaffen. Deze is geheel naar uw eigen stijl en smaak.

Voordelen zonwering

In de zomer is een zonwering erg praktisch. Deze zorgt bijvoorbeeld voor een aangenamere temperatuur in huis; het zonlicht wordt immers gedempt en daardoor komt er minder warmte uw huis binnen. Daarnaast is een zonwering ook privacy verhogend; men kijkt minder gemakkelijk door uw ramen naar binnen. Hoewel veel mensen een zonwering vaak linken aan de zomer, brengt een zonwering ook in de wintermaanden voordelen met zich mee. Zo is een zonwering in de winter energie besparend; in de koude periode vormt een zonwering onderdeel van de isolatie van uw woning, waardoor de warmte binnen blijft en u op die manier bespaart op uw energierekening. Al met al is het aanschaffen van een zonwering zeker geen slecht idee.

Vakmanschap bij Simson Tapijt

De medewerkers van Simson Tapijt zijn zeer vakkundig. Zij kunnen u dan ook ten alle tijden adviseren over een zonwering. Met veel zorg en aandacht voor de klant, bieden wij u een perfecte service. Indien gewenst komen wij bij u langs om het benodigde formaat van uw toekomstige zonwering op te meten. Natuurlijk kunt u ook zelf onze winkel binnen wandelen, deze is eenvoudig te bereiken en hier kunt u bovendien ook gratis parkeren. Simson Tapijt heeft absoluut het beste met u voor